<

Meny

Glasskåp & Glasmonter

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Glasskåp Ljusnan
 14 varianter
i flera olika utföranden
  • Säkerhetsglas
  • Cylinderlås
  • Med eller utan spotlight
Glasmonter Ljusnan
 varianter
med eller utan spotlights
  • Säkerhetsglas
  • Cylinderlås
  • Med eller utan spotlight
Arkivskåp Keep med glasdörrar
 varianter
med glasdörr
  • Premiummodell
  • SP testade
  • Härdat glas

Glasskåp & Glasmonter

Med ett glasskåp, glasmonter eller displayskåp kan du exponera dina värdefulla produkter eller saker ut mot dina besökare på ett snyggt och enkelt sätt. Ett glasskåp gör det enkelt för en besökare att se din produkt eller värdesak från alla håll och kanter, vilket ökar möjligheten för bland annat försäljning. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av glasskåp, glasmonter eller displayskåp för alla typer av behov. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av glasmonter eller displayskåp

När man har dyra produkter eller andra typer av saker man vill visa upp för sina besökare är ett glasskåp en bra lösning. Med ett glasskåp får dina besökare möjligheten att se föremålet direkt, och ges möjligheten att undersöka produkten ur flera vinklar. Fördelen med ett glasskåp eller en glasmonter är att du ger möjligheten till din kund att undersöka produkten utan att du behöver plocka fram den och riskera att den hamnar i fel händer. Ett glasskåp eller en glasmonter är med andra ord idealiskt för butik, utställningar eller mässor med mera. Vi har ett brett utbud av glasskåp, både för golv och för vägg, allt beroende på ditt behov. Vårt glasskåp eller glasmonter är tillverkad med säkerhetsglas som standard, vilket gör att du inte behöver vara oroad över skärvor om glaset skulle gå sönder. Som standard kommer även vårt glasskåp, glasmonter eller displayskåp med nyckellås, så man enkelt kan förvara innehållet på ett säkert sätt. Skulle behöva finnas av flera nycklar eller kanske även ett huvudnyckelsystem går det att lösa till alla vår glasmonter eller displayskåp. Ibland vill man exponera en produkt extra mycket i sin glasmonter eller displayskåp. Genom att lysa upp innehållet med en spotlight ökar du exponeringen och gör det extra tydligt för dina besökare eller kunder var du vill att de ska fokusera sin blick. Till vårt glasskåp Ljusnan finns möjligheten att köpa till spotlights om behovet finns.

En glasmonter eller displayskåp är med andra ord en utmärkt lösning för alla typer av behov där man vill exponera en produkt eller ett innehåll på ett klart och tydligt sätt.

Har du frågor eller funderingar kring glasskåp, glasmonter eller displayskåp?

Är du osäker på vilken typ av glasskåp, glasmonter eller displayskåp som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!