Konvektorelement Sirio

Modern estetik, avancerad teknik, snabb värmespridning

Konvektorelement Sirio. Detta konvektorelement kombinerar modern estetik med avancerad teknologi för en snabb och anpassningsbar värmespridning. Dess inre kärna, gjord av aluminium, tillhandahåller den nödvändiga värmen för att snabbt uppnå en förinställd komforttemperatur. Tack vare den inbyggda elektroniska termostaten bibehålls denna komfortnivå med högsta möjliga noggrannhet.

Utöver detta erbjuder produkten en rad funktioner såsom veckoprogrammering, sensorer som detekterar ett öppet fönster och en LED-display. Allt detta är designat för att omedelbart erbjuda komfort genom snabb temperaturökning och optimal energieffektivitet.

De medföljande konvektorelementen är enkla att montera. Inom en kvart kan du njuta av en behaglig värme utan behov av komplicerade installationer eller ledningsdragningar.

Uppvärmningen sker via naturlig konvektion, vilket innebär att kall luft dras in genom det nedre gallret, värms upp av aluminiumkärnan och sedan strömmar ut genom det övre gallret. Eftersom ingen mekanisk komponent är involverad i uppvärmningsprocessen, är driften både tyst och säker. Den elektroniska termostaten hanterar intelligent värmeregleringen och minimerar energiförbrukningen när den önskade temperaturen har uppnåtts.

Ytterligare egenskaper inkluderar:

- En stilren och elegant design med en djuplek av endast 11 cm, vilket möjliggör en snabb och jämn värmespridning.
- Funktion för veckoprogrammering, sensorer för detektering av öppna fönster och en spärrfunktion.
- IP24-certifiering, vilket gör den idealisk för installation i miljöer med hög fuktighet.
- Energibesparande teknologi med optimerad förbrukning.
- En LCD-skärm utrustad med bakgrundsbelysning.
- Snabb och okomplicerad installationsprocess.
- Valbara hjul finns som ett tillägg men är inte inkluderade i grundpaketet.

  • Ip24-skydd mot stänkande vatten
  • Slank och elegant design
  • Enkel montering
Från 2 395 kr

;