<

Meny

Soffbord - I modern design

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Soffbord Linnea
 12 varianter
olika färger och storlekar
 • Stillren design
 • Metall underrede
Soffbord Karl
 varianter
svartlackad ask eller vitpigmenterad ek
 • Premiummodell
 • Skandinavisk design
 • Tillverkat i trä
Soffbord Trend
 24 varianter
H 525 mm, olika ben och färger
 • Skiva av MDF
 • Fasad kant
 • Finns i olika varianter
Soffbord Lincoln
fristående, LxB 900x600 mm
 • Fristående bord
Laptopbord Nelson
 varianter
smidigt bord som enkelt går att flytta
 • Enkel att montera
 • Tar liten plats

Soffbord - I modern design

Hur din reception ser ut för dina besökare påverkar deras första intryck av ditt företag. Med ett snyggt soffbord i modern design får din reception en vacker möbel som knyter ihop din receptionsinredning. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av soffbord i modern design, i både trä och metall, stor som liten, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Se vårt utbud av soffor och fåtöljer!

Vilket soffbord passar er inredning?

På det moderna kontoret börjar vi mer och mer sudda ut gränserna mellan hemmets inredning och kontorets lite mer strikta intryck. Våra kontor ska mer och mer ha en hemtrevlig miljö som skapar en känsla för arbetare och besökare till kontoret. Därför blir det mer och mer viktigt att tänka igenom vilken inredning man har i sina offentliga rum. Med ett soffbord till entrémöblerna skapar man en enkel inredningsdetalj som inte bara ser snygg ut, utan även ökar funktionen av platsen. Receptionen blir inte längre en vänthall utan bli en naturligare mötesplats för besökare. Det finns en del tips att tänka på vid valet av ett soffbord, nedan följer några av de viktigaste:

1. Tänk på formen på ditt soffbord i förhållande till soffan. Har du många raka linjer och hörn? Då bör du använda ett bord med rundade hörn för att mjuka av och balansera upp intrycket. Kombinerar du en rak soffa med ett rektangulärt soffbord blir det lite som kaka på kaka, prova istället ett runt soffbord för att mjuka upp. Ett runt soffbord gör också att rummet känns större.
2. Ha inte ett för stort bord i jämförelse med soffan. Har du ett för stort soffbord blir det svårt att ta sig in till soffan och sätta sig ner, och det gör även att soffan uppfattas som mindre än den är.
3. Tänk på längden på ditt soffbord. Ditt bord bör vara tillräckligt långt så att alla runt bordet kan nå det om de vill ställa av en kaffekopp eller lägga ifrån sig en tidning. Har du ett för kort soffbord kan tipset vara att titta på satsbord eller liknande lösningar.
4. Fundera över höjden på ditt soffbord. Ett lågt bord kanske ger ett snyggt intryck, men det kanske inte alltid är den mest praktiska lösningen. Välj gärna ett bord som är ungefär i samma höjd som din soffas sitthöjd.
5. Vilket material ska ditt bord vara gjort av? Glas kan vara snyggt, men det behöver inte vara det mest praktiskta alternativet. Med ett glasbord samlas det enkelt fingeravtryck, utspillt kaffe eller avtryck på ytan, vilket gör att ditt bord inte ser lika snyggt ut. Trä och laminat är stryktåliga ytor som tål mycket användande och kan vara en lösning.

Genom att tänka igenom valet av ditt soffbord kan du skapa ett blickfång och positivt intryck i din reception för dina besökare, men även dina arbetskamrater!

Har du frågor eller funderingar kring soffbord?

Är du osäker på vilken typ av bord som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!