<

Meny

Receptionsdisk - Skapa en inbjudande miljö för dina besökare

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Receptionsdisk Economic, rak
 varianter
med eller utan överdel
  • Traditionell design
  • Upphöjd front
  • Färdiga moduler
Receptionsdisk Economic, hörna
 varianter
hörndel med eller utan överdel
  • Traditionell design
  • Färdiga moduler

Receptionsdisk - Skapa en inbjudande miljö för dina besökare

Din receptionsdisk är ditt företags ansikte utåt, och oftast det första en besökare ser när de kommer innanför dörren. Därför är det så viktigt att din receptionsdisk representerar de värden du vill att ditt företag ska stå för. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av receptionsdisk, mässdisk och andra typer av receptionsdiskar, allt du behöver för att välkomna dina gäster på rätt sätt. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Våra olika typer av receptionsdiskar och mässdiskar

Vår receptionsdisk Economic är en flexibel receptionsdisk i enkel design med rena linjer. Du kan välja mellan vilken storlek din receptionsdisk ska ha, från liten till stor, då den är byggbar helt efter ditt behov. Genom sin modullösning kan du anpassa din receptionsdisk efter det mått du vill ha på plats, och den går att få i två olika höjder. De raka delarna kommer i björklaminat som är stryktåligt och håller riktigt länge. Varje hörndel kommer med vit laminat på fronten och björklaminat på toppen, vilket skapar en spännande dynamik i utseendet på din receptionsdisk. Receptionsdisken finns med eller utan överdel, där du kan välja om du vill ha en hög eller låg del på din receptionsdisk. Receptionsdisk Economic kommer i färdiga modulet, du behöver med andra ord inte skruva ihop de själv utan kan ställa den direkt på plats, vilket underlättar vid installation!

För de tillfällen du är i behov av en tillfällig receptionsdisk för ett event, en plats där du kan välkomna besökare eller liknande, har vi även en mässdisk. Med en mässdisk får du en minder arbetsyta där man kan ställa en dator och ett tangentbord, eller en mindre bordsyta där du kan samla dina besökare och ha diskussion vid. Vår mässdisk är elektriskt höj och sänkbar vilket gör att den går att anpassa efter användare och besökare snabbt och enkelt. Till mässdisken finns det även möjlighet att köpa en frontpanel i plåt. Med frontpanelen skapar man en snygg avskärmning som döljer allt bakom den, vilket är bra som insynsskydd. I samma serie som vår mässdisk har vi även en fristående mindre typ av receptionsdisk, vilket funkar bra ihop då det följer samma designspråk.

Har du frågor eller funderingar kring receptionsdisk eller mässdisk?

Är du osäker på vilken typ av receptionsdisk eller mässdisk som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24-timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!