<

Meny

Entré & Reception

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Entré & Reception

med eller utan överdel
 varianter
Från 2 585 kr
tyg eller läder klädsel
 12 varianter
Från 10 995 kr
olika färger och storlekar
 12 varianter
Från 1 825 kr
diameter 500 mm, för utomhusbruk
1 725 kr
2 våningar, höjd 2150 mm, förkromat stålrör
1 775 kr
med 24 eller 40 fack
 varianter
Från 3 695 kr
olika färger och storlekar
 18 varianter
Från 4 475 kr
UV-beständig, flera storlekar
 varianter
Från 199 kr

Entré & Reception

Med en inbjudande och välkomnande reception och entré skapar du rätt intryck hos dina besökare direkt. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av receptionsmöbler och entrémöbler, allt från receptionsdisk till klädhängare, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Så skapar du rätt intryck hos dina besökare

Din reception och entré är ditt företags ansikte utåt och oftast det första dina besökare ser av ditt företag. Därför är det så viktigt att du har ordning och reda på din reception och entré, så de representerar de värden ditt företag står för. Vi har ett brett utbud av receptionsdiskar, soffor och fåtöljer med tillhörande soffbord samt de små detaljerna som gör en inbjudande reception i form av väggklockor och väggur, broschyrställ samt klädhängare med mera. Det första din besökare möter innan dom kommer innanför entrén är oftast en entrématta eller skrapmatta. Med en entrématta eller skrapmatta kan man hålla rent och snyggt i den övriga lokalen på ett enkelt sätt. En snyggt designad receptionsdisk ger dina medarbetare en plats för det första mötet med besökarna efter dom kommit in, samt en plats att kunna utföra det dagliga arbetet. Efter dina besökare har meddelat dom är på besök är det viktigt att dom har en soffa eller fåtölj dom kan slå sig ner vid, gärna med ett soffbord där dom kan ställa en kopp kaffe eller läsa en tidning under tiden dom väntar. Har ditt företag egna trycksaker? Varför inte ställa upp ett broschyrställ eller tidningsställ i närheten av din soffa eller fåtölj, så din besökare kan ta del av ditt företags budskap direkt. För att din besökare ska kunna hänga av sig sina ytterkläder är det viktigt att ha klädhängare och klädställ där dom får den möjligheten. En klädhängare ger inte bara dina besökare möjligheten att hänga av sig sina ytterkläder, utan även dina medarbetare, vilket gör det till en viktig del av din reception. Glöm inte att smycka ut din entré med en väggklocka eller ett väggur, så dom har koll på tiden när dom väntar. Glöm inte att man endast behöver ta hand som sina besökare i sin reception eller entré, det är oftast passande att ha postfack och postsortering i anslutning då det är här posten kommer in i huset. Då har alla medarbetare möjligheten att plocka upp sin post direkt när dom kommer innanför dörren.

Genom att kombinera alla dessa olika områden och produkter ihop får du en inbjudande reception eller entré till ditt företag, vilket kommer ge det rätta intrycket hos alla dina besökare!

Har du frågor eller funderingar kring entré och reception?

Är du osäker på vilken typ av produkt som passar för just din entré eller reception? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!