Meny

Avspärrningsband & Avspärrningsstolpar

Läs mer om
per sida
Visning
Avspärrningsrep Alman
 varianter
flera olika färger
  • Instegsmodell

Avspärrningsband & Avspärrningsstolpar

Håll ordning och reda på dina besökare med avspärrningsband och avspärrningsstolpe som enkelt visar dina besökare var dom ska stå så det inte skapar problem med köbildning. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av köstolpar och köavskiljare, allt du behöver för ordning och reda. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Se även vårt utbud av avspärrning och trafikkoner för utomhusbruk här!

Få ordning på dina besökare med köstolpar och köavskiljare

Arbetar du ofta med besökare i din affärsverksamhet? Kanske du har en helpdesk, kassa eller en kö utanför entrén till din verksamhet? Med ett avspärrningsband eller avspärrningsstolpar får du enkelt ordning på massan med människor. Vi har avspärrningsband på stolpe i både plast och metall som är utmärkta hjälpmedel för att bygga ut ditt kösystem. Våra avspärrningsband på stolpe tillhör alla samma system, du kan bygga vidare din avspärrning så långt du behöver och kan enkelt ringla runt kön för att hålla ihop ytan den tar upp i din lokal. Vill du kombinera en avspärrningsstolpe i plast med en i metall går det utan problem, då avspärrningsbanden och fästanordningen är densamma på båda varianterna av avspärrningsband. Är du ute efter att ge ett mer inbjudande intryck till dina besökare kan ett avspärrningsrep med tillhörande avspärrningsstolpe i metall vara ett alternativ. Våra avspärrningsrep finns i röd eller blå färg, vilket ger ett inbjudande intryck och visuellt markerar var man ska ställa sig med sina klara färger. Passar utmärkt framför entrén till en nattklubb eller som skydd mot obehöriga som tar sig in på oönskade områden. Vi har alla typer av avspärrningsband, avspärrningsstolpe, köstolpar och köavskiljare du kan tänkas behöva för just din verksamhet, bara din fantasi sätter gränsen!

Har du frågor eller funderingar kring avspärrningsband eller avspärrningsstolpe?

Är du osäker på vilken typ av köstolpe eller köavskiljare som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!