Ge dig själv en fri arbetsyta

Med Conceptum toolbar som finns i både en stående och hängande variant kan du med hjälp av genomtänkt nordisk design skapa en fantastiskt funktionell arbetsplats. Ditt skrivbord går från att vara en avlastningsplats till en yta full med möjligheter och med rum för kreativitet. En arbetsplats som du kommer att trivas med.

M- eller F-modell?

När du väljer den toolbar som passar dig bäst behöver du först bestämma dig för om du ska ha en som är hängandes (M-modell) från din bordskärm eller ståendes (F-modell) på ditt skrivbord. Se därefter över vilken längd ditt skrivbord alternativt bordskärm har och välj skena och antal därefter. På skenan kommer sedan dina tillbehör placeras.

Tillbehör

Det är nu det roliga börjar! Conceptum består av en mängd funktionella och designade tillbehör som gör din arbetsyta fri från onödiga prylar. Placera din laptop på en laptophylla och få upp den i ögonhöjd för en bekvämare arbetshöjd för både öga och nacke. Placera pennor i pennkoppen och papper i sorteringsfacken. Har du en större skärm på ditt skrivbord? Då rekommenderar vi dig att montera upp även den på skenan med hjälp av ett monitorfäste. Låt dina specifika behov styra.

En fri arbetsyta

Att lägga saker i lådor, skåp och hurtsar kan ha sin funktion och nytta. Men de saker vi använder oss av dagligen har vi ju lösningsorienterat liggandes framme, just för att de ska vara nåbara utan merarbete eller tidsfördröjning. Men när den goda visionen krockar med verkligheten och saker som ska vara lättillgängliga blir en hög med frågetecken faller det platt. Conceptum ger dig och dina medarbetare möjligheten att en gång för alla skapa fri arbetsyta för en effektiv och kreativ arbetsplats.

 
;