Just nu: SOMMARKAMPANJ ☀ -20% på ALLT

Fördelar

 

Gerdmans – vi håller det vi lovar

Vi vill att du som kund ska känna att det är enkelt, tryggt och bekvämt att handla hos oss. Vårt mål är att förbättra din vardag med effektiva arbetsplatser och god service. Därför har vi satt ihop ett servicepaket med stora fördelar för dig.

 

Alltid Fraktfritt

Vi är unika med att alltid ha fri frakt. På Gerdmans tillkommer inga överraskningar i form av emballage- eller transportkostnader. Hos oss finns inga dolda avgifter och kostnader. Du betalar endast det pris som står i katalogen/webbshopen. Alltid tryggt och enkelt!

 

Alltid 7 års garanti

Gerdmans tar kvalitetsansvar och hittar lösningar som är hållbara. Vi erbjuder ett nordiskt sortiment bestående av produkter med lång livslängd. Vi ställer alltid höga krav på design, funktion och kvalitet. Från och med 2015 ger vi dig 7 års funktions - och materialgaranti på alla produkter. Därför kan du lita på att vi tar kvalitet på allvar. Alltid ärligt och enkelt!

 

Snabb Leverans

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra leveranser. Den största delen av vårt sortiment har vi på lager och vi skickar alltid artiklar från oss inom 24 timmar. En del produkter levereras direkt till dig från våra leverantörer. I tillägg förmedlar vi gärna inbärnings- och monteringshjälp. Det är bara att kontakta vår kundservice. Det innebär att du alltid kan hitta en lösning hos oss, även om tiden är knapp. Alltid snabbt och enkelt!

;