Branschledande företag har valt Gerdmans lösning

Brenderup

På vägen till fortsatt expansion och att bli ett miljardföretag har namnstarka släpvagnstillverkaren Brenderup byggt en ny anläggning med produktion och kontor i Stigamo, strax söder om Jönköping. Med på tillväxtresan finns Gerdmans Inredningar som fick förtroendet att aktivt medverka i planeringen och utförandet av bolagets nya kontor.

Chicago

Med en inredning i vitt, svart och rött kopplat till färgerna i Brenderups logotype, har vi på Gerdmans skapat reception, konferensrum och kontorslandskap samt personalutrymmen, som borgar för en tilltalande framtid. Brenderup Group är Skandinaviens ledande släpvagnskoncern med starka varumärken som Brenderup, Fogelsta Brenderup Rental och Mont Blanc, inom trailers och lastsystem för privat och yrkesmässigt bruk. Företagsgruppen, med försäljningskontor i nio europeiska länder, omsätter cirka 970 Mkr, har fem produktionsenheter och 580 anställda, varav hundratalet i Jönköping.

 

– Vi har haft en fantastiskt bra försäljningsutveckling de senaste åren, konstaterar vd Stefan Sjöberg. Med den nya fabriken och kontoret i Jönköping som naturlig logistikbas har vi gjort investeringar för att stärka vår marknadsposition. Förutsättningarna för våra medarbetare är bästa tänkbara med ny utrustning och inredning i fräscha miljöer. Gerdmans fungerade som helhetsleverantör av inredning till kontor och personalrum i den nya anläggningen.

Zafiro

– Vi kände till Gerdmans sedan tidigare, som en kompetent samarbetspartner och pålitlig leverantör, säger Maria Hägg, administratör, Brenderup. Under projekttiden fick vi nära kontakt med Gerdmans representanter, vilket skapade ett förtroende och en kommunikation som underlättade processen när det behövde tas nya och snabba beslut.

Laura

Tillsammans med oss på Gerdmans gjordes en plan utifrån Brenderups behov och önskemål om att utnyttja lokalernas ytor på bästa sätt och välja rätt möbler för ändamålen. En moodboard togs fram ihop med en planritning, som gav ett positivt slutresultat.

 

– Vi hade i en löpande dialog under hela projektet, berättar Agneta Falk Ahlgren hos oss på Gerdmans. Vi började med att presentera en helhetstanke kring just inredningen. Vi arbetade primärt med en färgpalett i vitt, svart och rött eftersom vi vill att möblemanget ska knyta an och harmoniera med företagets logotype och förstärka den identitet som Brenderup vill sammankoppla med sitt nya kontor.

Trend 

– Vid större uppdrag arbetar vi på projektavdelningen med flera olika delar såsom framtagning av förslag och underlag på möbler, kostnadsförslag, beställning, boka in montörer och säkerhetsställa leveransen. Det är viktigt för oss med uppföljning tillsammans med kunden efter att allt är levererat och klart, för att stämma av så att uppdragsgivaren känner sig nöjd. Kunden ska känna sig trygg i processen, att vi hjälper dem att förverkliga deras önskemål, tankar och idéer. Inget projekt är för stort eller för litet, alla våra kunder har tillgång till vår expertis och hjälp, förklarar Agneta Falk Ahlgren.

divider

Vi på Gerdmans är stolta att kunna presentera vårt samarbete med Brenderup och slutresultatet. Om du som kund vill ha hjälp med ett projekt, ta kontakt med vår projektavdelning som hjälper dig vidare i processen!

 

Exempel på produkter som Brenderup valt till sitt nya kontor: 

;