6 tips till förvaringslösningar på jobbet

Förvaringslösning

I det moderna kontoret handlar det om att ta tillvara på ytan man har och maximera möjligheterna så mycket som möjligt, att ha ett eget rum är mer och mer ovanligt. Med kraven att maximera ytan kommer ett ökat behov av förvaringslösningar för kontoret, där vi inte bara vill ha en effektiv förvaringslösning utan även en snygg förvaringslösning som har inbjudande design. För hur ska man kunna trivas och vara kreativ i en tråkig lokal som inte ger energi? Så vad ska man tänka på när det kommer till kontorsförvaring? Här är våra tips på vad du behöver fundera över när du ska inreda ditt kontor med en effektiv förvaring!

Få upp saker på höjden

Hyllor och förvaringsskåp som bygger på höjden är en utmärkt lösning för förvaring på kontoret. Genom att bygga på höjden sparar du på golvytan och får mer ytor över till annat. Det du inte använder ofta placerar du högst upp, ju oftare en ska används desto lägre mot golvet kan den få vandra. Väljer du en hylla finns det oftast möjligheter att bygga ut hyllan med utbyggnadssektioner, vilket låter din förvaring växa med ditt behov.

Spara på ytorna med skjutdörrar

förvaringslösningar2

Om du väljer att använda dig av plåtskåp eller förvaringsskåp för din kontorsförvaring är tipset att titta på varianter av skåp med skjutdörr eller jalusi. Med en skjutdörr eller jalusi behöver du inte ha samma golvyta framför skåpet som med en normal dörr. Det gör att du kan ställa ditt skåp på ytor som kanske inte hade kunnat användas annars.

Skapa en flexibel kontorsförvaring

Ibland kan det vara svårt att hitta plats för en permanent förvaringslösning på kontoret, även om behovet finns. Så vad gör man? En flyttbar kontorsförvaring kan vara lösningen! Genom att titta på förvaringslösningar på hjul utökar man enkelt flexibiliteten i inredningen. Behövs det tillfälligt en större yta för ett möte eller kundbesök? Genom att ha flyttbar kontorsförvaring på hjul kan man enkelt möblera om efter behov.

Var sak har sin plats

Arbetsplatsen fungerar på samma sätt som på hemmet, var sak har sin plats. Om man inte har en tydlig yta för förvaring blir det snabbt kaos och rörigt på kontoret, vilket inte ger ett inbjudande intryck för både besökare och arbetare. Se till att det finns bestämda ytor för olika typer av förvaring, då undviker man enkelt irritation som kan uppstå när det är stökigt.

Förvaringslådor ger ett prydligt intryck

Om man har en öppen kontorsförvaring kan det snabbt ge ett intryck av att vara rörigt om man inte håller efter det. Genom att använda sig av förvaringslådor kan man få ordning och reda på förvaringen snabbt och enkelt. Med en förvaringslåda kan du enkelt märka upp förvaringen så det hamnar på rätt plats samtidigt som det skapar ett snyggt och prydligt intryck.

Använd ytan under ditt skrivbord

förvaringslösningar3

Har du problem med ett skrivbord som ständigt är fullt? Funderar du på hur du kan utnyttja din golvyta maximalt? Med en skrivbordshurts kan du enkelt utöka din förvaring samt maximera din golvyta under ditt skrivbord. En skrivbordshurts fungerar utmärkt för personlig förvaring och saker som du behöver eller använder dagligen. Genom att ha en skrivbordshurts nära kan du rensa ditt skrivbord på onödiga saker och ge dig en renare arbetsyta.

 

Genom att tänka igenom ditt behov kan du enkelt maximera din förvaring på kontoret. Vi på Gerdmans har flera typer av förvaringslösningar som hjälper dig i din vardag. Behöver du hjälp att hitta rätt kontorsförvaring för ditt behov? Ta kontakt med vår kundservice så hjälper vi dig att hitta en lösning för just ditt behov!

 

;