Meny

Konferensstol & Besöksstol

Läs mer om
per sida
Visning
Konferensstol Lonett
 23 varianter
svart eller kromat stativ, i olika utförande
  • Klassisk design
  • Stapelbar
  • Stabil

Konferensstol & Besöksstol

En snygg och bekväm konferensstol eller besöksstol sätter intrycket dina gäster får av ditt företag direkt. Om dina gäster sitter bra med god komfort på din konferensstol eller besöksstol blir besöket direkt mer positivt än om du har obekväma stolar. En så liten detalj som en bekväm konferensstol eller besöksstol kan göra så mycket! Vi på Gerdmans har ett brett utbud av konferensstol och besöksstol för alla typer av behov, tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Se vårt utbud av konferensbord och mötesbord!

Vilka funktioner bör en bra konferensstol eller besöksstol ha?

Vad behöver man titta på när man väljer en konferensstol eller besöksstol till sitt företag? Viktigt är att absolut först och främst titta på vilka funktioner som stolen har. Har den armstöd? Är den stapelbar? Finns din konferensstol med stoppad sits? En konferensstol med armstöd ger en annan känsla att sitta i under längre perioder, armen får ett extra stöd och det gör att man orkar sitta i stolen lite längre under arbetsdagen. För längre konferenser är en konferensstol eller besöksstol med stoppad sits en rekommendation, då man får en bekvämare sittställning under längre perioder. Nästan alla av våra konferensstolar och besöksstolar är stapelbara. Fördelen med en stapelbar konferensstol eller besöksstol är att det underlättar vid städning samt att det gör de enkla att förvara mellan större möten utan att ta upp stor plats. För de gånger man inte har behov av stapelbara stolar men enkelt vill kunna plocka undan kan även en konferensstol på hjul vara en lösning. Man kan enkelt rulla undan stolen när den inte används eller använda den som en enklare typ av skrivbordsstol.

Har du ofta större tillställningar med många människor? Tycker du det är jobbigt att hålla ordning bland stolarna när folk kommer och går under dagen? Med ett kopplingsbeslag kan man sätta ihop flera stolar bredvid varandra och på så sätt bygga snygga och prydliga rader med stolar. Även efter att dina besökare har använt stolarna kommer de stå kvar som det var tänkt, vilket underlättar underhållet för städning och gör att det ser snyggt och prydligt ut.

Konferensstol eller besöksstol med tyg eller läder?

Våra konferensstolar och besöksstolar kommer antingen klädda med tyg eller läder. Läder har en fördel i att du får en stryktålig klädsel som kommer hålla länge och får mycket användande. Med en tygklädsel får du i gengäld en klädsel som andas vilket gör att det inte blir lika varmt att sitta i stolen under en längre period. Tygklädseln har ytterligare en fördel, nämligen att du får ett större urval att välja mellan när det kommer till färgen på din stol. Vill du att stolen ska vara klädd i företagets färger eller har du en färg du vill ha som ska passa in mer i inredningen? Kolla med oss, det mesta går att ordna genom våra leverantörer! Vi har allt från modern designad konferensstol och besöksstol till de mer traditionella varianterna, urvalet är stort!

Har du frågor eller funderingar kring konferensstolar eller besöksstolar?

Är du osäker på vilken typ av stol som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!