<

Meny

Rullpall & Kickstep - Hjälper dig nå högre

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Rullpall av slitstark plast
 12 varianter
lastkapacitet 150 kg, finns i flera färger
 • Fjäderbelastade hjul
 • Tålig plast
 • Maxbelastning 150 kg
Rullpall Valentin
 15 varianter
av stålplåt, finns i flera färger
 • Fjäderbelastade hjul
 • Maxbelastning 150 kg
 • Stålkonstruktion
Rullpall Easy Step
 12 varianter
av slitstark plast, finns i flera färger
 • Fjäderbelastade hjul
 • Tålig plast
 • Maxbelastning 150 kg
Rullpall Kickstep ESD
kraftig kick step i stål, ESD klassad
 • Kraftig konstruktion
 • ESD-godkänd
 • Fjäderbelastade hjul

Rullpall & Kickstep - Hjälper dig nå högre

Med en rullpall eller kick-step (även populärt kallar en elefantfot), får du möjligheten att nå högre i din vardag. En rullpall eller kickstep är ett utmärkt hjälpmedel när man behöver nå en högre utan att behöva ta fram en stege. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av rullpall, kicksteps och kicksteps för ESD, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Våra olika typer av rullpall och kickstep

En kickstep är ett sådant arbetsverktyg man inte vet man behöver förrän man köpt en, det är då man inser hur mycket nytta man får av sin kickstep! Vi på Gerdmans har flera olika typer av rullpall och kick-step, allt beroende på vilket behov man har. Du kan välja mellan kick-step tillverkad i plåt alternativt rullpall tillverkad i plast. Den enklaste lösningen är Easy Step, en enkel variant av rullpall i plast som finns i flera olika färger. Vill man komma lite högre upp är rekommendation att titta på Valentine alternativt vår rullpall tillverkad av slitstark plast. Både de varianter av kick-step kommer med en mellan-nivå för foten, vilket gör det lite enklare att kliva upp till toppen av din kickstep. Gemensamt för alla våra kick-step och rullpallar är att de kommer med fjäderbelastade hjul undertill som viker in när man kliver upp på rullpallen. Det gör att du står stabilt och säkert utan att du behöver vara oroad över att din kick-step glider iväg eller skjuts iväg under dig. Att flytta på en kickstep är enkelt, du behöver bara skjuta till den med foten så rullar den enkelt iväg. För dig som arbetar i en elektroniskt känslig miljö går det även att få tag på elefantfot i ESD utförande. Med ESD utförande behöver du inte vara oroad över att du skapar statisk elektricitet vid användning av din kickstep. Vår kickstep i ESD utförande fungerar på samma sätt som våra andra typer av rullpall, den är bara skyddad för statisk elektricitet.

Har du frågor eller funderingar kring rullpall eller kick-step?

Är du osäker på vilken typ av rullpall eller kickstep som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!