Kontorsstol Forssa

Aluminium fotkryss

- I läder
- Med armstöd och nackstöd
- Kromat fotkryss

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Forssa är en kontorsstol med slitstark läderklädsel som passar till alla sorters kontor. Stolen passar dig som sitter en större del av arbetsdagen (8 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har synkrongunga och Free float som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Synkrongunga innebär att sits och ryggstöd, vid frikoppling, följer kroppens rörelser synkront (samordnat). Free float innebär att sits och rygg kan frikopplas coh röra sig oberoende av varandra. Det är kroppen som bestämmer rörelseförloppet. Du får två funktioner i ett med andra ord.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, viktinställning, skålad sits, säkerhetsmekanism, justerbara armstöd och polerat fotkryss som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt.

Hjulen är även självbromsande. När du sitter på stolen kan hjulen röra sig långsamt men när du reser dig upp bromsas stolen och stannar på samma plats.

Självbromsande hjul använder sig av vikt (eller avsaknaden av sådan) för att använda den inbyggda friktionsbromsen.

  • Rekommenderad sittid: 8h/dygn
  • Inkl. arm och nackstöd
  • Basmodell
5 830 kr

Du kanske också behöver?
Du kanske även gillar