Kontorsstol Bianca

med armstöd, flera färger

- Skandinavisk design
- Finns i flera färger
- Lackerat underrede

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Bianca är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 50 000 Martindale som passar till alla sorters kontor. Stolen passar dig som sitter en större del av arbetsdagen (8 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har synkrongunga som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Synkrongunga innebär att sits och ryggstöd, vid frikoppling, följer kroppens rörelser synkront (samordnat).

Stolen kommer med hjul för hårda golv, lackerat underrede, viktinställning, plan sits, säkerhetsmekanism, rygg ställbar i höjd, med eller utan nackstöd som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt.

Hjulen är även självbromsande. När du sitter på stolen kan hjulen röra sig långsamt men när du reser dig upp bromsas stolen och stannar på samma plats.

Självbromsande hjul använder sig av vikt (eller avsaknaden av sådan) för att använda den inbyggda friktionsbromsen.

  • Rekommenderad sittid: 8h/dygn
  • Inkl. armstöd
  • Basmodell
Från 5 695 kr
Filter
beige
pink
svart
vit

Du kanske också behöver?
Du kanske även gillar