Kontorsstol Ronna

Med balansgunga

- Många inställningsmöjligheter
- Svensktillverkad
- Justerbara armstöd ingår

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Ronna är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 100 000 Martindale som passar till alla sorters kontor. Stolen passar dig som sitter en större del av arbetsdagen (8 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har balansgunga och permanentkontaktmekanism som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Balansgunga innebär att sits och rygg har en fast inställning som gungar synkront (samordnat) utifrån en vippmekanism i mitten av stolen. Permanentkontaktmekanism innebär att ryggstödet följer överkroppens rörelser samt ger stöd för ryggen. Sitsen är fast. Stolen har med andra ord två olika typer av ergonomiska funktioner i ett.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, rygg ställbar i höjd, ställbart sittdjup, viktinställning, sitsvinkling, med eller utan nackstöd, ställbara armstöd som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt. Godkänd enligt EN1335.

  • Rekommenderad sittid: 8h/dygn
  • Inkl. armstöd
  • Basmodell
5 135 kr

;