<

Meny

Plåtskåp & Förvaringsskåp - för kontoret eller industrin

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning

Plåtskåp & Förvaringsskåp - för kontoret eller industrin

I arbetsmiljöer där förvaringsskåp behöver tåla mer passar det bra med ett rejält och rymligt förvaringsskåp i plåt. I miljöer där ditt plåtskåp utsätts för mycket slitage, till exempelvis inom en industri eller på ett kontor, blir hållbarheten på ditt skåp extra viktigt. Med ett lackerat plåtskåp från oss på Gerdmans får du ett förvaringsskåp som håller länge och är enkelt att rengöra, tillsammans bygger vi Bättre Arbetsplatser!

Se vårt utbud av plåtskåp till industri här!

Vilken typ av låsbart plåtskåp eller förvaringsskåp är rätt för dig?

Våra plåtskåp och förvaringsskåp finns i två olika typer av utförande, antingen som ett helsvetsat plåtskåp eller som ett omonterat förvaringsskåp. Fördelen med ett helsvetsat plåtskåp är att det kommer som en färdig enhet som är enkel att ställa på plats direkt och börja använda. Dock ska man inte tro att ett omonterat förvaringsskåp är sämre, de klarar oftast samma vikt på hyllplanen om inte mer som ett helsvetsat plåtskåp! Ett omonterat förvaringsskåp är generellt billigare än ett helsvetsat då de är enklare att transportera och tar inte upp lika mycket plats under en transport. Inga av våra skåp har fastmonterade hyllor, alla hyllorna går att ställa in i höjd efter behov. Oftast går det att köpa till extra hyllplan så du kan utnyttja hela utrymmet i ditt plåtskåp, och många av våra skåp har extra tillbehör i form av hängmappsram eller liknande så du kan inreda ditt plåtskåp eller förvaringsskåp efter ditt behov.

Oftast kommer alla våra plåtskåp och förvaringsskåp med en hel dörr gjord av plåt, men det finns även förvaringsskåp med skjutdörrar, plåtskåp med jalusidörrar eller förvaringsskåp med glasdörr som alternativ. Ett förvaringsskåp med skjutdörr eller ett plåtskåp med jalusidörr har fördelen att de inte tar upp lika mycket utrymme vid användning, vilket gör att man kan placera det i ett trängre utrymme. Ett plåtskåp med glasdörr gör att du enkelt kan se innehållet i skåpet utan att behöva öppna dörren vid användning, samtidigt som det kan bli en fin inredningsdetalj på kontoret.

Olika typer av lås till förvaringsskåp och plåtskåp

Alla våra skåp kommer med nyckellås som standard. För de tillfällen där det är många människor som behöver tillgång till förvaringsskåpet finns det elektriska kodlås som tillbehör på en del modeller. Det är en smart lösning där kodlåset sitter i handtaget och drivs av ett batteri. Det gör det smidigt att hålla dörrarna låsta på ditt plåtskåp eller förvaringsskåp utan att behöva hålla reda på vem som har nycklarna till skåpet på arbetsplatsen.

Har du funderingar kring plåtskåp eller förvaringsskåp?

Är du osäker på vilken typ av skåp som passar för din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!