<

Meny

Nyhetsbrev Okt 31 2017

 

Oktober 2017
 
Gerdmans
 

EN FÖR VARJE TILLFÄLLE - TILL RÄTT PRIS

Vare sig du behöver frakta, förvara eller organisera så har vi plastbackarna, plocklådorna och kassetterna för dig - i massor av storlekar, former och färger. För oss är din arbetsplats det absolut viktigaste och vi står därför redo med ett brett sortiment för att ge dig möjligheten till en så optimal arbetsmiljö som möjligt! 

Samtliga plastbackar levereras fraktfritt och med 7 års garanti, som allt hos Gerdmans! 

 

PLOCKLÅDOR

Underlätta för medarbetare med praktiska och tåliga förvaringsmöjligheter. Hos oss hittar du rymliga plocklådor och förvaringsbackar som är speciellt anpassade för smådelsförvaring. Våra stapelbara plastbackar är resistenta mot många oljor, fetter, syror och alkalier och kan användas inom industrin eller vid monteringsarbete, där plockning ofta repeteras.

Från

15 kr

 

KÖP

STAPELBARA LÅDOR

Skapa utmärkta förutsättningar inom lager och industri med flexibla och stapelbara lådor. Våra robusta plastlådor fyller dina behov av förvaring i produktion, transport och lagerhantering. Vi har förvaringsbackar som passar för rullbanor och automatisk hantering i livsmedelsklassad polypropen. 

Från

49 kr

 

KÖP

TRAVBARA LÅDOR

Våra lagerlådor och plastbackar är genomtänkta i minsta detalj och tillverkade för att underlätta arbetet inom industri och lager. Hos oss hittar du till exempel travbara lådor och backar med plan botten för att ge tyst och säker gång på transportbanor. Många av våra backar har ergonomiskt utformade handtag och släta sidor som är lätta att rengöra

Från

49 kr

 

KÖP

SMÅDELSKASSETTER

Underlätta det dagliga arbetet med smarta förvaringsmöjligheter. Vi har ett stort urval av smådels- och lagerkassetter som hjälper dig sortera, förvara och hålla nödvändiga material och redskap tillgängliga. Våra kassetter består av lådram, lådor och plastskyddade etiketter.

Från

375 kr

 

KÖP

Är du osäker på vad du behöver? Ring oss på 0433 - 74 000 eller skriv i vår chat på Gerdmans.se så hjälper vi dig gärna! 

 

SERVICE   Beställ katalog  |  Fördelar  |  Avregistrera

KONTAKT   Telefon: 0433-74 000  |  info@gerdmans.se  |  www.gerdmans.se

Gerdmans
 
© 2017 Gerdmans Inredningar AB, Vargvägen 2, 285 39 Markaryd
 
Skriv en kommentar