Nyhetsbrev Maj 08 2018

Maj 2018  |  Visa webversion
 
Gerdmans
 

SNART ÄR ALLA SOMMARENS FESTER HÄR

Det är snart dags för skolavslutningar, midsommar och sommarfester. Är du förberedd inför sommaren med bord och stolar till alla dina gäster? Just nu har vi kampanj på våra fällbara bord, från det klassiska bordet helt i trä till den mer moderna plastvarianten. Se även till att alla på festen har någonstans att sitta med våra klappstolar, där vi har flera olika varianter. Var väl förberedd inför sommarens nöjen, med fällbara bord och klappstolar från oss på Gerdmans!

Alltid fri frakt och minst 7 års garanti - Välkommen till Gerdmans

 

Hopfällbart bord Fixbordet

Hopfällbart bord Fixbordet är ett fällbart bord som tål att fällas upp och ned i åtskilliga år. Borden fälls lätt ihop med ett enkelt handgrepp under bordsskivan, med en enkel klickmekanism. Ett enkelt och praktiskt bord som snabbt kan byggas upp och tar liten förvaringsplats. Hopfällbart bord Fixbordet finns i flera olika storlekar och bordsskivor. Höjd: 740 mm.

Från

752 kr

Ord. pris 885 kr

KÖP

Hopfällbart bord Partybord

Hopfällbart bord Partybord med oljehärdad träfiberskiva eller laminatskiva. Hopfällbara bord i stark konstruktion som tål tuff hantering. Enkelt plastbeslag undertill, som gör borden lätta att fälla upp och ner. Plats att sitta även på kortändan då bordet inte har några mellanstag mellan benen. Ben i metall och ram i massiv bok.

Från

837 kr

Ord. pris 985 kr

KÖP

Klappstol Excellent

Klappstol Excellent, 5-pack, svart. Klappstolen som har allt. Stabilitet både nerfälld och uppfälld. Den höga kvalitén har man erhållit genom att använda epoxylackerade, plattovala stålrör och kraftigt dimensionerade plastdetaljer. Man kan till och med stå på sitsen utan att den fälls ihop.

Från

1.152 kr

Ord. pris 1.355 kr

KÖP

Hopfällbart bord Kalas

Hopfällbart bord Kalas med plastskiva av formpressad ljusgrå ABS-plast. Svartlackerade stålben. Tål att stå utomhus kortare perioder. Mycket slitstark och tålig skiva som klarar spill utan några problem. Överdrag finns att köpa till som tillbehör.

Från

591 kr

Ord. pris 695 kr

KÖP

Klappstol Kalas

Fällbar klappstol, 4-pack. Mycket tålig stol med pulverlackerat antirostbehandlat stål som tål att stå ute kortare perioder. Sits och ryggstöd av formpressad grå ABS-plast.

Från

905 kr

Ord. pris 1.065 kr

KÖP

 

SERVICE   Beställ katalog  |  Fördelar  |  Avregistrera

KONTAKT   Telefon: 0433-74 080  |  info@gerdmans.se  |  www.gerdmans.se

VILLKOR   Erbjudandet gäller t.o.m. 20/05 - 2018

Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Alla priser är exklusive moms.

Gerdmans
 
© 2018 Gerdmans Inredningar AB, Vargvägen 2, 285 39 Markaryd
  
Skriv en kommentar
;