Meny

Nyhetsbrev Maj 03 2018

Maj 2018  |  Visa webversion
 
Gerdmans
 

20 % RABATT PÅ DOKUMENTFÖRSTÖRARE

En stor anledning till varför GDPR är ny lag är för att hålla koll på digital data och hur företag handskas med personlig data. Men ibland behöver du printa ut tillfällig data eller handskas med dokument som har personlig data. Se till att säkra din datahantering med dokumentförstörare från Gerdmans. Vi har även brandskyddade och stöldskyddade skåp för den typ av data du behöver spara för längre period på ett säkert sätt. Se till att ni är förberedda inför GDPR med våra dokumentförstörare, stöldskyddsskåp och dokumentskåp.

Alltid fri frakt och minst 7 års garanti - Välkommen till Gerdmans!

 

Dokumentförstörare Dahle

En serie dokumentförstörare för professionellt bruk i säkerhetsklasser från P-2 till P-5. Robust konstruktion. Tystgående, hjulförsedda och därmed lättflyttade. Oljeindikator alternativt automatisk oljning. Elektronisk start/stopp, automatisk back vid överbelastning, och auto-stopp när behållaren är full. Maskinerna går ner i energisparläge för att därefter stängas av helt när de ej används. Alla våra dokumentförstörare är klassade efter olika säkerhetsklasser (DIN 66399) från P-2 till P-5. Klarar av häftklammer utan problem.

Från

5.317 kr

Ord. pris 6.255 kr

KÖP

Dokumentförstörare Dahle Air

En serie dokumentförstörare för professionellt bruk i säkerhetsklasser från P-2 till P-5. Robust konstruktion. Tystgående, hjulförsedda och därmed lättflyttade. Oljeindikator alternativt automatisk oljning. Elektronisk start/stopp, automatisk back vid överbelastning, och auto-stopp när behållaren är full. Maskinerna går ner i energisparläge för att därefter stängas av helt när de ej används. Utrustade med filtersystem som reducerar pappersdamm vid användande. Inbyggd nödstopp vid höga ljud eller slag. Alla våra dokumentförstörare är klassade efter olika säkerhetsklasser (DIN 66399) från P-2 till P-5. Klarar av häftklammer utan problem.

Från

6.232 kr

Ord. pris 7.790 kr

KÖP

Brandskyddade och stöldskyddade skåp

Med ett brandskyddat eller stöldskyddat skåp kan man vara säker på att de viktiga pappren inte förstörs i samband med en olycka. Med allt från 30 minuters skydd upp till 120 minuters skydd, får du möjligheten att rädda dina viktiga dokument. Vi har ett brett utbud av alternativ som passar alla typer av verksamheter.

KÖP

 

SERVICE   Beställ katalog  |  Fördelar  |  Avregistrera

KONTAKT   Telefon: 0433-74 080  |  info@gerdmans.se  |  www.gerdmans.se

VILLKOR   Erbjudandet gäller t.o.m. 06/05 - 2018.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Alla priser är exklusive moms.

Gerdmans
 
© 2018 Gerdmans Inredningar AB, Vargvägen 2, 285 39 Markaryd
  
Skriv en kommentar