<

Meny

Sopsäckshållare & Säckhållare

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Däckpåse
 varianter
för däck till personbilar
  • Styckpackad i kartong

Sopsäckshållare & Säckhållare

Kalla det för sopsäckshållare, säckhållare, säckställ eller sopsäcksvagn, din hållare för sopsäck underlättar din avfallshantering oberoende vad du kallar det för. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av sopsäckshållare med eller utan lock, hjul och andra tillbehör. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Våra olika typer av sopsäckshållare, säckhållare, säckställ och sopsäcksvagn

Vi på Gerdmans har ett brett utbud av olika typer av hållare för din sopsäck, så vad skiljer dem åt? Först och främst handlar det om den har hjul eller inte, om den har lock samt vilken storlek på säcken den klarar av. Det första du bör fundera på är om du behöver en sopsäckshållare på hjul, eller om det är bättre med en säckhållare för vägg. Med en säckhållare på hjul får du möjligheten att flytta runt på din sopsäcksvagn till de platser den behövs. Fördelen med en säckställning för vägg är att man får en fast plats att slänga skräp på, vilket kan underlätta ordning och reda. Vår vägghängda sopsäckshållare kommer även med en hållare för din sopsäcksrulle, så du alltid har sopsäckar till hands när du behöver dem. Fördelen med en öppen säckhållare är att man enkelt kan slänga ner skräpet, men ibland kan det behövas ett lock till din sopsäckshållare. Med ett lock till ditt säckställ undviker du problem med lukter eller partiklar som kan komma upp när man slänger ner saker i sopsäcksvagnen. Är det returplast du slänger finns det även specialversioner av säckhållare gjorde för det ändamålet. En sopsäckshållare för returplast har en mindre öppning i toppen vilket gör att plasten inte sväller ut när den komprimeras, det blir enklare att fylla upp retursäcken på det sättet.

Har du problem med att din säck glider ner från din sopsäcksvagn när den börjar bli full? Till många av våra sopsäckshållare och säckhållare kommer det oftast med en klämring. Med en klämring får du möjligheten att klämma fast din sopsäck vilket gör att den inte glider ner när den börjar bli lastad med mer avfall. Många av våra säckhållare kommer även med en bottenplatta. Bottenplattan på ditt säckställ är där för att stoppa säcken från att glida av när den blir tungt lastad.

Har du frågor eller funderingar kring sopsäckshållare, säckhållare, säckställ eller sopsäcksvagn?

Är du osäker på vilken typ av ställ för sopsäck som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!