Meny

Gerdmans advantages

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Kontorsstol Höganäs 561, tyg Medley, blå

Art.nr: 12-498924

med nack och armstöd, för aktivt sittande och ergonomiskt stöd

9 895 kr
Alltid Fraktfritt!
Exklusive moms (Inkl moms 12 368,75 kr)
Leveranstid: 14–17 arbetsdagar

Beskrivning Kontorsstol Höganäs 561, tyg Medley, blå

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Höganäs 561 är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 75 000 Martindale (Medley) i blå färg som passar till alla sorters kontor och operatörsrum. Stolen passar dig som behöver sitta ner en större del av arbetsdagen (24 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har Free float som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Free float innebär att sits och rygg kan frikopplas och röra sig oberoende av varandra. Det är kroppen som bestämmer rörelseförloppet.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, viktinställning, rygg ställbar i höjd, ställbart sittdjup, sitsvinkling, skålad sits, ställbart nackstöd, ställbara 4D armstöd (höjd, djup, vinkling, fram/tillbaka), sits med lager av memory foam, extra bred sits och rygg, extra vinklingsbar rygg, mer generös stoppning som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt.

Specifikationer Kontorsstol Höganäs 561, tyg Medley, blå

Material textil
Höjd (mm) 1110
Färg blå
Antal hjul 5 st
Armstöd Ja
Färg på klädsel Blå
Ryggstödsbredd 440 mm
Ryggstödshöjd 540 mm
Sitsbredd 460 mm
Sitsdjup 490 mm
Totalhöjd 1110 mm