Meny

Gerdmans advantages

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Kontorsstol Höganäs 381, tyg Medley, grön

Art.nr: 12-498932

med nack och armstöd, för aktivt sittande och ergonomiskt stöd

10 295 kr
Exklusive moms (Inkl moms 12 868,75 kr)
Sänds från vårt lager inom 7-8 veckor

BeskrivningKontorsstol Höganäs 381, tyg Medley, grön

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Höganäs 381 är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 75 000 Martindale (Medley) i grön färg som passar till alla sorters kontor och operatörsrum. Stolen passar dig som behöver sitta ner en större del av arbetsdagen (24 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har Free float som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Free float innebär att sits och rygg kan frikopplas och röra sig oberoende av varandra. Det är kroppen som bestämmer rörelseförloppet.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, viktinställning, rygg ställbar i höjd, ställbart sittdjuo, sitsvinkling, skålad sits, ställbart nackstöd, ställbara 4D armstöd (höjd, djup, vinkling, fram/tillbaka), justerbart svankstöd, sits med lager av memory foam som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt.

SpecifikationerKontorsstol Höganäs 381, tyg Medley, grön

Material textil
Höjd (mm) 1110
Färg grön
Antal hjul 5 st
Armstöd Ja
Färg på klädsel Grön
Ryggstödsbredd 410 mm
Ryggstödshöjd 540 mm
Sitsbredd 430 mm
Sitsdjup 470 mm
Totalhöjd 1110 mm