Meny

Gerdmans advantages

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Kontorsstol Höganäs 381, tyg Medley, grå

Art.nr: 12-498928

med nack och armstöd, för aktivt sittande och ergonomiskt stöd

9 995 kr
Exklusive moms (Inkl moms 12 493,75 kr)
Lagervara. Skickas inom 24 timmar. Lagervara. Skickas inom 24 timmar.

Beskrivning Kontorsstol Höganäs 381, tyg Medley, grå

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Höganäs 381 är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 75 000 Martindale (Medley) i grå färg som passar till alla sorters kontor och operatörsrum. Stolen passar dig som behöver sitta ner en större del av arbetsdagen (24 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har Free float som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Free float innebär att sits och rygg kan frikopplas och röra sig oberoende av varandra. Det är kroppen som bestämmer rörelseförloppet.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, viktinställning, rygg ställbar i höjd, ställbart sittdjuo, sitsvinkling, skålad sits, ställbart nackstöd, ställbara 4D armstöd (höjd, djup, vinkling, fram/tillbaka), justerbart svankstöd, sits med lager av memory foam som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt.

Specifikationer Kontorsstol Höganäs 381, tyg Medley, grå

Material textil
Höjd (mm) 1110
Färg grå
Antal hjul 5 st
Ryggstödshöjd 540 mm
Totalhöjd 1110 mm
Färg på klädsel Grå
Ryggstödsbredd 410 mm
Sitsbredd 430 mm
Sitsdjup 470 mm