RSS

Blogginlägg '2018' 'maj'

Nyhetsbrev Maj 08 2018
Maj 2018  |  Visa webversion
 
Gerdmans
 

SNART ÄR ALLA SOMMARENS FESTER HÄR

Det är snart dags för skolavslutningar, midsommar och sommarfester. Är du förberedd inför sommaren med bord och stolar till alla dina gäster? Just nu har vi kampanj på våra fällbara bord, från det klassiska bordet helt i trä till den mer moderna plastvarianten. Se även till att alla på festen har någonstans att sitta med våra klappstolar, där vi har flera olika varianter. Var väl förberedd inför sommarens nöjen, med fällbara bord och klappstolar från oss på Gerdmans!

Alltid fri frakt och minst 7 års garanti - Välkommen till Gerdmans

 

Hopfällbart bord Fixbordet

Hopfällbart bord Fixbordet är ett fällbart bord som tål att fällas upp och ned i åtskilliga år. Borden fälls lätt ihop med ett enkelt handgrepp under bordsskivan, med en enkel klickmekanism. Ett enkelt och praktiskt bord som snabbt kan byggas upp och tar liten förvaringsplats. Hopfällbart bord Fixbordet finns i flera olika storlekar och bordsskivor. Höjd: 740 mm.

Från

752 kr

Ord. pris 885 kr

KÖP

Hopfällbart bord Partybord

Hopfällbart bord Partybord med oljehärdad träfiberskiva eller laminatskiva. Hopfällbara bord i stark konstruktion som tål tuff hantering. Enkelt plastbeslag undertill, som gör borden lätta att fälla upp och ner. Plats att sitta även på kortändan då bordet inte har några mellanstag mellan benen. Ben i metall och ram i massiv bok.

Från

837 kr

Ord. pris 985 kr

KÖP

Klappstol Excellent

Klappstol Excellent, 5-pack, svart. Klappstolen som har allt. Stabilitet både nerfälld och uppfälld. Den höga kvalitén har man erhållit genom att använda epoxylackerade, plattovala stålrör och kraftigt dimensionerade plastdetaljer. Man kan till och med stå på sitsen utan att den fälls ihop.

Från

1.152 kr

Ord. pris 1.355 kr

KÖP

Hopfällbart bord Kalas

Hopfällbart bord Kalas med plastskiva av formpressad ljusgrå ABS-plast. Svartlackerade stålben. Tål att stå utomhus kortare perioder. Mycket slitstark och tålig skiva som klarar spill utan några problem. Överdrag finns att köpa till som tillbehör.

Från

591 kr

Ord. pris 695 kr

KÖP

Klappstol Kalas

Fällbar klappstol, 4-pack. Mycket tålig stol med pulverlackerat antirostbehandlat stål som tål att stå ute kortare perioder. Sits och ryggstöd av formpressad grå ABS-plast.

Från

905 kr

Ord. pris 1.065 kr

KÖP

 

SERVICE   Beställ katalog  |  Fördelar  |  Avregistrera

KONTAKT   Telefon: 0433-74 080  |  info@gerdmans.se  |  www.gerdmans.se

VILLKOR   Erbjudandet gäller t.o.m. 20/05 - 2018

Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Alla priser är exklusive moms.

Gerdmans
 
© 2018 Gerdmans Inredningar AB, Vargvägen 2, 285 39 Markaryd
  
Nyhetsbrev Maj 03 2018
Maj 2018  |  Visa webversion
 
Gerdmans
 

20 % RABATT PÅ DOKUMENTFÖRSTÖRARE

En stor anledning till varför GDPR är ny lag är för att hålla koll på digital data och hur företag handskas med personlig data. Men ibland behöver du printa ut tillfällig data eller handskas med dokument som har personlig data. Se till att säkra din datahantering med dokumentförstörare från Gerdmans. Vi har även brandskyddade och stöldskyddade skåp för den typ av data du behöver spara för längre period på ett säkert sätt. Se till att ni är förberedda inför GDPR med våra dokumentförstörare, stöldskyddsskåp och dokumentskåp.

Alltid fri frakt och minst 7 års garanti - Välkommen till Gerdmans!

 

Dokumentförstörare Dahle

En serie dokumentförstörare för professionellt bruk i säkerhetsklasser från P-2 till P-5. Robust konstruktion. Tystgående, hjulförsedda och därmed lättflyttade. Oljeindikator alternativt automatisk oljning. Elektronisk start/stopp, automatisk back vid överbelastning, och auto-stopp när behållaren är full. Maskinerna går ner i energisparläge för att därefter stängas av helt när de ej används. Alla våra dokumentförstörare är klassade efter olika säkerhetsklasser (DIN 66399) från P-2 till P-5. Klarar av häftklammer utan problem.

Från

5.317 kr

Ord. pris 6.255 kr

KÖP

Dokumentförstörare Dahle Air

En serie dokumentförstörare för professionellt bruk i säkerhetsklasser från P-2 till P-5. Robust konstruktion. Tystgående, hjulförsedda och därmed lättflyttade. Oljeindikator alternativt automatisk oljning. Elektronisk start/stopp, automatisk back vid överbelastning, och auto-stopp när behållaren är full. Maskinerna går ner i energisparläge för att därefter stängas av helt när de ej används. Utrustade med filtersystem som reducerar pappersdamm vid användande. Inbyggd nödstopp vid höga ljud eller slag. Alla våra dokumentförstörare är klassade efter olika säkerhetsklasser (DIN 66399) från P-2 till P-5. Klarar av häftklammer utan problem.

Från

6.232 kr

Ord. pris 7.790 kr

KÖP

Brandskyddade och stöldskyddade skåp

Med ett brandskyddat eller stöldskyddat skåp kan man vara säker på att de viktiga pappren inte förstörs i samband med en olycka. Med allt från 30 minuters skydd upp till 120 minuters skydd, får du möjligheten att rädda dina viktiga dokument. Vi har ett brett utbud av alternativ som passar alla typer av verksamheter.

KÖP

 

SERVICE   Beställ katalog  |  Fördelar  |  Avregistrera

KONTAKT   Telefon: 0433-74 080  |  info@gerdmans.se  |  www.gerdmans.se

VILLKOR   Erbjudandet gäller t.o.m. 06/05 - 2018.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Alla priser är exklusive moms.

Gerdmans
 
© 2018 Gerdmans Inredningar AB, Vargvägen 2, 285 39 Markaryd
  
Nyhetsbrev Maj 02 2018

 

 

 

Maj 2018  |  Visa webversion
 
Gerdmans
 

BRETT UTBUD AV UTEMÖBLER

Vår kampanj på utemöbler fortsätter, vi har inte bara reducerade priser på våra picknickmöbler utan även på våra caféstolar och bord. Slipp olja och målning av trämöbler med våra cafébord i Nonwood, ett lättskött material som ser ut som riktigt trä. Para ihop med en av våra klassiskt utformade caféstolar och du har en färdig sittplats för frukostmötet utomhus eller dina gäster på uteserveringen. Se hela vårt utbud på vår hemsida för att finna kombinationen som passar dig!

Alltid fri frakt och minst 7 års garanti - Välkommen till Gerdmans

 

Cafébord Alfie

Cafébord Alfie. Ett lätt, tåligt och underhållsfritt cafébord. Bordsstativet är av aluminium och bordskivan i konstträ, nonwood. Bordet har en tålig yta som är lätt att torka av för enkelt underhåll. Med en universal design finner sig cafébordet även tillrätta i receptioner, lounger och väntrum. Bordshöjd 72 cm.

Från

580 kr

Ord. pris 685 kr

KÖP

Caféstol Alfie

Caféstol Alfie, aluminium, sitthöjd 410 mm. En lätt, tålig och underhållsfri möbelserie. Stolen är stapelbar för enkel förvaring.

Från

250 kr

Ord. pris 295 kr

KÖP

Trädgårdsbord Roma

Trädgårdsbord Roma, stativ och skiva i aluminium. Höjd 720 mm. Finns i två olika färger och längder. Passande som trädgårdsbord, utebord eller terrassbord.

Från

845 kr

Ord. pris 995 kr

KÖP

Stol Pepe

Utestol Pepe, i aluminium och plast, sitthöjd 430 mm. En lätt, tålig och underhållsfri stol som passar utmärkt som trädgårdsstol eller caféstol.

Från

250 kr

Ord. pris 295 kr

KÖP

 

SERVICE   Beställ katalog  |  Fördelar  |  Avregistrera

KONTAKT   Telefon: 0433-74 080  |  info@gerdmans.se  |  www.gerdmans.se

VILLKOR   Erbjudandet gäller t.o.m. 13/05 -2018.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Alla priser är exklusive moms.

Gerdmans
 
© 2018 Gerdmans Inredningar AB, Vargvägen 2, 285 39 Markaryd
 
;