Menu

Lediga Jobb

Jobba hos Gerdmans

Gerdmans Inredningar AB grundades 1947 och är ett expansivt och framgångsrikt företag som via katalog och webshop säljer arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri i hela Skandinavien. Vi erbjuder våra kunder ett mångsidigt sortiment med ca 11.000 artiklar – allt från skrivbord och cafémöbler till pallyftare och kompletta lagerhyllsystem. Kunderna består av allt från små företag till stora avtalskunder. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd, Sverige och vi har försäljningskontor i Norge, Danmark samt Finland.

Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK.

Vi söker Produktchef med inriktning mot Lager & Industri

2017-04-24

Du kommer leda och organisera utvecklingen av Gerdmans sortiment mot lager- och industrikunder. Med support från dina kollegor ansvarar du att för att Gerdmans erbjuder de produkter marknaden efterfrågar samt att relevant produktinformation överlämnas till marknadsavdelningen.

Du ansvarar för att produkterna köps in till rätt pris från leverantörer med de rätta förutsättningarna att möta Gerdmans krav. I samarbete med övriga på inköpsavdelningen arbetar du aktivt med att utveckla leverantörsnätverket vilket innebär leverantörsbedömningar och förhandlingar. Kalkylering och prissättning ingår likaså.

En viktig del av tjänsten är att ständigt utveckla och förbättra arbetssätten, exempelvis smartare logistiklösningar. Du driver utvecklingsprojekt kopplade till sortimentet och samarbetar med produktchefen för kontor & konferens.

Vi tror du har gedigen bakgrund inom inköp och/eller försäljning där förhandlingar och avtalsskrivning varit naturliga inslag. Du har en god förmåga att förstå kundernas behov och verksamhet från tidigare erfarenheter. Goda datakunskaper ser vi som en förutsättning för att lyckas i rollen. Kunskaper inom logistik är meriterade.

Som person är du lyhörd, analytisk och strukturerad. Du drivs av resultat och är affärsmässig i din yrkesroll vilket innebär att du är ansvarstagande och tänker långsiktigt. Vill du vara med och göra skillnad?

Vi kan erbjuda en intressant utmaning i ett utvecklingsinriktat och framgångsrikt företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 17/5. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 390 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu

Vi har inga lediga tjänster just nu. Skicka gärna spontanansökan.

Om Takkt AG

TAKKT är den ledande B2B-distanshandlaren för kontorsinredning i Europa och Nordamerika. Koncernens varumärken finns representerade i över 25 länder. I dotterbolagens sortiment finns fler än 175.000 produkter inom områdena företags- och lagerinredning, klassiska och designorienterade kontorsmöbler och tillbehör samt reklammaterial för såväl detaljhandeln som för restaurang- och hotellbranschen.

Läs mer ►